Om AxByte

AxByte var ett av de första bolagen i Sverige att erbjuda kostnadseffektiva co-location tjänster och har sedan dess utökat sitt tjänsteutbud allt eftersom kundernas krav och önskemål ändras.

Nutid

AxByte, numera AxByte Internet Services AB består nu av flera delägare, har numera två serverhallar, en i egen regi och en där vi hyr in oss - detta är gjort så vi nu kan erbjuda mer redundanta tjänster för Co-Location, Dedikerade servrar samt VPS.

Mycket har hänt sedan varumärket AxByte köptes upp, vi har investerat i ett uppgraderat core-nät för att möjliggöra mer redundant trafik mellan våra hallar samt även köpt upp fyra större fibernät i olika delar av Stockholm. Detta möjliggör att vi kan erbjuda väldigt snabb leverans till särskilda områden i Stockholm.

Vi har tagit året som det kom och anpassat oss efter våra kunder så vår produktportfölj utvecklats hela tiden genom, t.ex. Digital Signage, Kameraövervakning samt MikroTik-konsultation.

Framtid

I framtiden kommer vi vara er kompletta IT-leverantör och externa IT-avdelning. Allt mellan att sätta upp ett e-postkonto, felsöka/installera om en dator, drift av Wi-Fi till den totala administration av t.ex. Office 365.

Självklart erbjuder vi fortfarande Co-Location, Dedikerade Servrar samt VPS, vi ser det som en naturlig del av vad vi gör då vi redan har våra serverhallar och det är någonting vi alltid har gjort.

Vi tittar hela tiden på hur vi kan utöka våran produktportfölj för att kunna erbjuda just det våra kunder eftersöker. Vi är inte sena eller rädda för att utveckla nya lösningar för att lösa problem som finns och uppstår.

Vision & målsättning

Vår vision är att erbjuda er Sveriges bästa tjänst i vårt kundsegment. Detta försöker vi göra genom kvalité i alla led, blixtsnabb support och lyhördhet för era behov. Vi vill att ni ser oss som en samarbetspartner dit ni kan vända er när ni behöver råd, support eller annat.

Vår målsättning är att ni ska trivas med oss och i första hand uppleva den kvalité vi eftersträvar i våra tjänster. Därför är det viktigt att när ni tagit steget att bli kund hos oss att ni delger oss era synpunkter. Då vet vi vad ni tycker och tänker om tjänsten. Det kan vara förbättringar, det kan vara bristande kvalité eller det kan vara beröm. Allt är av intresse och ger oss möjlighet att fokusera på rätt saker.

Hosting för framtiden